.

τα μαθήματα των παραδοσιακών χορών συνεχίζονται. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: Ηρακλής Τσάνης: 697 460 6127 και Αμαλία Σούκουλη: 694 693 5657

3D

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΘΥΑΜΕΙΑ 2019-ΣΤΙΜΑΓΚΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



    “ΘΥΑΜΕΙΑ 2019”
 


 Στις 12 Ιουλίου 2019 εμφανίστηκε το χορευτικό του Συλλόγου μας στη Στιμάγκα Κορινθίας  στα πλαίσια του  "Διεθνούς Παιδικού φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και Μουσικής" που διοργανώθηκε για δεύτερη  χρονιά εφέτος από τον Χορευτικό και Λαογραφικό Σύλλογο Στιμάγκας “ΘΥΑΜΙΣ”.

 













 Μετά τη Βουλγαρία, την Ουκρανία, την Αίγυπτο και την Αυστρία  με τα πολυμελή χορευτικά τους τμήματα και  τις απίθανες χορευτικές τους φιγούρες, εμφανίστηκε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας “η ΠΙΝΔΟΣ”με την λιτή, δωρική, αεράτη αλλά και στέρεη περπατησιά του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους ξένους προσκεκλημένους. 





 




Συγκινητικές και αλησμόνητες οι στιγμές που σηματοδότησαν το φινάλε του Φεστιβάλ,  με τους συμμετέχοντες χορευτές των διαφόρων εθνοτήτων να χορεύουν αγκαλιασμένοι και με απερίγραπτο  ενθουσιασμό  τους Ελληνικούς παραδοσιακούς μας  χορούς!


 



 Το χορευτικό μας τμήμα συνοδεύτηκε από μέλη και φίλους του Συλλόγου που έτυχαν σύσσωμοι θερμής και φιλόξενης υποδοχής από το Δ.Σ.  του Συλλόγου ΘΥΑΜΙΣ στη Στιμάγκα την επωνομαζόμενη Μπαλκόνι της Κορινθίας!










                          ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ "ΘΥΑΜΙΣ" ΚΑΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ  ΠΡΟΕΔΡΟ   κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου