.

τα μαθήματα των παραδοσιακών χορών συνεχίζονται. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: Ηρακλής Τσάνης: 697 460 6127 και Αμαλία Σούκουλη: 694 693 5657

3D

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019



ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
Στα πλαίσια διοργάνωσης του Cosmogym “Summer 4all” από το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, το χορευτικό του Συλλόγου μας πραγματοποίησε απόψε, μια έκτακτη και άκρως επιτυχημένη εμφάνιση , που πρόσθεσε μια πολύ ενδιαφέρουσα παραδοσιακή νότα στην έναρξη της εκδήλωσης απονομής αναμνηστικών στους συμμετέχοντες αθλητές  απ’ όλο τον κόσμο.
     Το Cosmogym “Summer 4all” είναι ένα τεράστιο κοινωνικό μη-ανταγωνιστικό γεγονός, λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια και δίνει την ευκαιρία σε αθλητές απ΄ όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καθημερινά τους αθλητικά προγράμματα, ομαδικής εμφάνισης σε διεθνές επίπεδο Το φετινό καλοκαίρι το  Cosmogym “Summer 4all”  πραγματοποιείται στο Λουτράκι, από 30 Ιουνίου – 5 Ιουλίου και φιλοξενεί πάνω από 400 άτομα-αθλητές από Πορτογαλία, Δανία , Σκωτία, Κίνα και άλλες χώρες του κόσμου. Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση συμμετοχής του.





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου