.

τα μαθήματα των παραδοσιακών χορών συνεχίζονται. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: Ηρακλής Τσάνης: 697 460 6127 και Αμαλία Σούκουλη: 694 693 5657

3D

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ'ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ 2019

ΑΘΡΟΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ  ΣΤΗΝ  ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ-ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ

του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
“Η ΠΙΝΔΟΣ” 







Εξαιρετική η παραδοσιακή ορχήστρα, από Ήπειρο ορμώμενη και αποτελούμενη από νέους αλλά καταξιωμένους καλλιτέχνες με επικεφαλής τον Βασίλη Γεραγόρη στο κλαρίνο και τον Κωσταγιώργο Κώστα στο βιολί. Πενταμελής ως προς τον αριθμό συμπεριελάμβανε τον Κώστα Γεραγόρη στο ντέφι, τον Χρήστο Κούτσια στο λαούτο και τον Χρήστο Πανάγο στο τραγούδι.


 Η εμφάνιση   του παιδικού χορευτικού του Συλλόγου καθώς και εκείνου των εφήβων με τις υπέροχες, αυθεντικές, παραδοσιακές στολές, προσέδωσε μια άλλη νότα στην όλη εκδήλωση.



Το Σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους και με σύντομο χαιρετισμό, ο Βουλευτής του Σύριζα κ. Γεώργιος Τσόγκας,  ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός. Παρόντες επίσης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Σταυρέλης, ο πρώην αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Γ.Μουρούτσος, Ο κ. Στέφης Αναστάσιος, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγιάννη, η κ. Λύτρα Κωνσταντίνα Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, ο κ.Τάκης Αλωνιστιώτης, πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο κ. Δημ. Αδαμόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων  ν. Κορινθίας, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευτυχία Τραγουδάρα, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας κ.Ν. Δενδρινός, ο ιδρυτής της Λέσχης φίλων θεάτρου “ΕΚΦΡΑΣΗ” κ.α.
Καλό φαγητό, πλούσια σε δώρα Λαχειοφόρος, χάρη στη γενναιοδωρία και τη θετική ανταπόκριση των Κορίνθιων καταστηματαρχών,  χορός και τραγούδι μέχρι πρωίας, άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όσους πήραν μέρος σ’ αυτό το καθαρά Ηπειρώτικο Γλέντι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου