.

τα μαθήματα παραδοσιακών χορών παραδίδονται κάθε Πέμπτη, ώρα 7.00μμ, σε αίθουσα του Συναυλιακού χώρου «Μ. Δημητριάδη», Αδειμάντου 12, στην Κόρινθο. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27410-25298 και 6944445132

3D

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 Η πρώτη Θερινή εμφάνιση του χορευτικού μας στο Λέχαιο Κορινθίας

 Παρά την ξαφνική και ανεπιθύμητη θερινή μπόρα η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στέφθηκε από επιτυχία: Λέχαιο, 23/6/18-Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο Λεχαίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκείου "Αγ.Νικόλαος" και Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας "η Πίνδος" - Αρμονική σύμπραξη κι άψογη συνεργασία.

Θερμές ευχαριστίες στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο Λεχαίου και την πρόεδρό του κ. Κατερίνα Ταμπουραντζή για την πρόσκληση Συμμετοχής, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκείου ΅Αγ, Νικόλαος΅και την πρόεδρό του κ. Αναστασία Νικολάου για την καλή συνεργασία, στην δασκάλα του χορευτικού μας κ. Σοφία Σπυροπουλου και το σύζυγό της κ. Τάκη Σπυρόπουλο για τη διδασκαλία και την Τεχνική υποστήριξη, αντίστοιχα.
 

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο κ. Αλέξ. Πνευματικό, τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπούρη και το κοινό του Λεχαίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου