.

τα μαθήματα παραδοσιακών χορών παραδίδονται κάθε Πέμπτη, ώρα 7.00μμ, σε αίθουσα του Συναυλιακού χώρου «Μ. Δημητριάδη», Αδειμάντου 12, στην Κόρινθο. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27410-25298 και 6944445132

3D

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ: "Γινάτι-ο σοφός της λίμνης"


ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ : «Γινάτι-ο σοφός της λίμνης»
Αλλο ένα αξιοσημείωτο πολιτιστικό γεγονός διαδραματίστηκε χθες βράδυ, 19 Μαίου 2018, στην πόλη της Κορίνθου που τάραξε τα καθιερωμένα λιμνάζοντα. Πρωταγωνιστής και σε αυτό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας "η Πίνδος" που για δεύτερη φορά, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επεδίωξε και πέτυχε μία άψογη συνεργασία με μια σημαντική προσωπικότη-τα των γραμμάτων, τον γνωστό στο Πανελλήνιο και όχι μόνο, συγ-γραφέα Γιάννη Καλπούζο και το πανευρωπαικής εμβέλειας πολυφωνικό σύνολο "ΧΑΟΝΙΑ" με επικεφαλής τον "κυραντζή" Αλέξανδρο Λαμπρίδη !
Η αθρόα προσέλευση του κοινού, η μυσταγωγική ατμόσφαιρα που επικράτησε, ο λαγαρός και λογοτεχνικός τρόπος παρουσίασης του έργου από τον ίδιο το συγγραφέα,

Η Γ.Γραμματέας του Συλλόγου μας καλωσορίζει το κοινό και το συγγραφέα

  Η άρτια καλλιτεχνική ανάγνωση αποσπασμάτων του έργου από τον ηθοποιό Αγαμέμνονα Χαρίτονα, η παθιασμένη και υψηλού επιπέδου απόδοση των πολυφωνικών τραγουδιών της Ηπείρου από τα μέλη της "Χαονίας" συντελέσανε καθοριστικά στην απόλυτη ικανοποίηση των παρευρεθέντων που έφυγαν, όταν μετά από πολύ ώρα το αποφάσισαν, με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

                 Ο ηθοποιός και μέλος του Συλλόγου μας Αγαμέμνων Χαρίτων
 
"ΧΑΟΝΙΑ"
Φυσικά, σ' αυτό συνετέλεσε τα μέγιστα και η αρμονική και συντονισμένη εμφάνιση τμήματος του χορευτικού του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση της κ.Σοφίας Σπυροπούλου που προκάλεσε το έντονο χειροκρότημα και ανέβασε τον ενθουσιασμό και το κέφι στο αποκορύφωμα!
 


 


Ακούραστος και ευδιάθετος έως την τελευταία στιγμή ο συγγραφέας, υπόγραψε με ευχαρίστηση όλα τα βιβλία που διατέθηκαν, με έκδηλα τα συναισθήματα της ευφορίας και της ηθικής ικανοποίησης για την αγάπη που του επιφύλαξε και του επέδειξε το Κορινθιακό κοινό, συγχαίροντας επανειλημμένα τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου