.

τα μαθήματα των παραδοσιακών χορών συνεχίζονται. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: Ηρακλής Τσάνης: 697 460 6127 και Αμαλία Σούκουλη: 694 693 5657

3D

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

"Δ' ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ" 
ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ και των "ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ & ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Φέτος το καλοκαίρι οι "Διαδρομές Πολιτισμού 2018" του δήμου Βέλου-Βόχας, ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και το  "Δ΄ Διεθνές Απάνθισμα Λογοτεχνίας", θα μας ταξιδέψουν και πάλι στα σταυροδρόμια του κόσμου, αυτή τη φορά βασιζόμενοι σε συνεργασία του Σωματείου Λόγου & Τέχνης "ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ" και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας "η Πίνδος", με δύο σπουδαία λογοτεχνικά αφιερώματα ιστορικής χροιάς και χαρακτήρα:
 
ο Κύπριος λογοτέχνης Ανδρέας Ονουφρίου

1} Με¨αφορμή την επέτειο της εισβολής των Τούρκων του Αττίλα στην Κύπρο, ο πολυβραβευμένος Κύπριος Λογοτέχνης, Ανδρέας Ονουφρίου θα μας παρουσιάσει το βιωματικό έργο του "η Γη που μας εγέννησε" ένα συγκλονιστικό έπος, ύμνο στην Αντίσταση του Κυπριακού λαού κατά της Τουρκικής Κατοχής !
Στις 20 Ιουλίου 2018, Παρασκευή,ώρα 8.30 μμ. στο Δημοτικό Σχολείο Βέλου και Σάββατο 21 Ιούλη, την ίδια ώρα, στο Πάρκο δεξαμενής ΅Παντελής Ζερβός΅ στο Λουτράκι.

 2) Με αφορμή τη συμπλήρωση 68 χρόνων από το θάνατο του Ιταλού ποιητή και πεζογράφου Tσέζαρε Παβέζε, θα επιδιώξουμε να προσεγγίσουμε την προσωπικότητα και το έργο του, με μια διεισδυτική και αντικειμενική ματιά. Ο Κερκυραίος ποιητής-μεταφραστής Σωτήρης Τριβιζάς, που  έχει επιμεληθεί τη μετάφραση της ποίησής του Παβέζε στην Ελληνική γλώσσα και η Γιαννιώτισσα ποιήτρια  Γιώτα Παρθενίου,  θιασώτης του έργου του, θα επιχειρήσουν αυτή την προσέγγιση, την Κυριακή, 22 Ιουλίου, ώρα 8.30 μμ στο Πάρκο Δεξαμενής ΅Παντελής Ζερβός΅ στο Λουτράκι.
Με ποίηση και μουσική, συνοδεία κιθάρας (Aλέξης Μπάγιας) θα ταξιδέψουμε για μια ακόμα φορά στο όνειρο και την ελπίδα!
                                                              ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου